Hodnocení obchodu

4,9 913 hodnocení
5
851x
4
39x
3
6x
2
6x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.9.2022
+ Doručení do 48 hod, komunikace obchodu

Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za Vaši recenzi! Budeme velmi rádi, pokud se na nás obrátíte znovu i příště. S přáním příjemného dne, tým daShop.cz
Avatar autora | 13.9.2022
- Nevýhodou je Z-box, jehož obsluha nejen že je náročná, ale box měl poruchu, aniž mě kdo o poruše informoval a ani na žádost a po telefonátu mě nikdo neinformoval o odstranění poruchy. Box Zásilkovny nedoporučuji!

Všechno v pořádku kromě doručení do z-boxu
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že celkově jste byla s objednávkou spokojena. Z-boxy od Zásilkovny mají své výhody, ale i nesporná negativa. Při problémech s jakýmkoliv přepravcem nás příště informujte prosím také a zkusíme být s řešením nápomocni. Popř. bychom v tomto případě doporučili zvolit příště raději pobočku s obsluhou, nebo třeba doručení jiným přepravcem. Přejeme hezký zbytek dne, tým daShop.cz
Avatar autora | 12.9.2022
přijatelné ceny, rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za hodnocení a budeme velice rádi, pokud se na nás obrátíte znovu i příště. S přáním hezkého dne, tým daShop.cz
Avatar autora | 11.9.2022
Cena výhodná, dodání rychlé, jen doporučuji a chválím
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Velmi děkujeme za recenzi a přejeme příjemný den. tým daShop.cz
Avatar autora | 9.9.2022
+ Profesionální kvalita klávesnice s českou lokalizací
+ Maximální spokojenost
+ Perfektně zabaleno

Mohu jen a jen doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za objednávku i recenzi! Budeme rádi, pokud nám zachováte přízeň i do budoucna. Přejeme hezký den, tým daShop.cz
Avatar autora | 3.9.2022
+ Výborná komunikácia a ústretovosť.

Jediná nevýhoda že nemajú predajňu aj na Slovensku.
Avatar autora | 2.9.2022
+ Rychlost (doručeno za 1.5 dne)

Neuvěřitelně rychle vyřízení
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za hezké hodnocení, rychlost doručování hodláme zachovat i nadále. Přejeme pohodový den, tým daShop.cz
Avatar autora | 30.8.2022
+ bleskový a bezproblémový nákup

Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za kladné hodnocení. Jsme velice rádi, že oceňujete rychlost nákupu a celkový průběh objednávky. Pokud budete potřebovat, rádi Vás u nás opět uvidíme. S přáním hezkého dne, tým daShop.cz
Avatar autora | 28.8.2022
+ rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Velice nás těší Vaše pozitivní hodnocení, Vaší spokojenosti si vážíme. Budeme moc rádi, pokud se i příště rozhodnete pro nákup opět u nás. Přejeme hezký den, tým daShop.cz
Avatar autora | 27.8.2022
Dlouha doba dodání
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Dobrý den, mrzí nás, že jste nespokojen s dobou dodání, bohužel objednávka byla vytvořena v sobotu ráno. Přes víkend však sklad obvykle nefunguje a objednávky tak začínáme zpracovávat až v pracovní dny. Přejeme hezký zbytek dne, tým daShop.cz
Avatar autora | 19.8.2022
jsem velice spokojená ,objednávka byla rychle a dobře vyřízená,takže supr.
Avatar autora | 18.8.2022
Bleskový obchod, jak komunikace, tak dodání! Paráda!!!
Avatar autora | 18.8.2022
+ tento obchod je super , jeden objednáno , druhý den zásilka dorazila a také vyšli vstříc požadavkům.
+ za mně 1*

za mně žádná
Avatar autora | 15.8.2022
Dobra komunikace a rychle dodani
Avatar autora | 4.8.2022
+ - doba dodání 3 dny
+ . dobrá komunikace s e shopem

Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za recenzi a jsme rádi, že objednávka proběhla k Vaší spokojenosti. Přejeme hezký zbytek víkendu! tým daShop.cz
Avatar autora | 2.8.2022
Rychle, bez problémů
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Těší nás Vaše spokojenost, vážíme si důvěry a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání. Přejeme hezký den! tým daShop.cz
Avatar autora | 31.7.2022
Vše v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Velmi děkujeme za hodnocení a pokud budete chtít, rozhodně se na nás znovu obraťte. Přejeme hezký zbytek dne! tým daShop.cz
Avatar autora | 27.7.2022
Vše v pořádku, rychlost dodávky i vyřízení příkladné...
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za recenzi, Vaše spokojenost nás těší a jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Budeme moc rádi, pokud k nám zavítáte i při dalším nákupu. Přejeme hezký den! tým daShop.cz
Avatar autora | 26.7.2022
Rychlé, solidní jednání.
Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za pochvalu a budeme potěšení, pokud se na nás obrátíte i s další případnou objednávkou. Hezký den! tým daShop.cz
Avatar autora | 24.7.2022
+ Nejlepší cena hlavic OneBlade 6ks
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Zajímavý sortiment

Avatar autora (Administrátor) 5.10.2022
Děkujeme za kladné hodnocení, přívětivé ceny i rychlost dodávek máme v plánu držet i nadále. Budeme rádi, pokud Vaše další objednávka bude opět u nás. Přejeme hezký zbytek dne! tým daShop.cz
×